Ga naar de website van Runningtherapie Zeeland

Agenda

 

 

TRAININGSSCHEMA 2 e KWARTAAL 2018

TRAININGSSCHEMA 3e KWARTAAL 2018

 

Nieuwe schema 2e kw en 3e  2018 is klaar (klik boven)

LOOPGROEP ZEELAND OP LOOP REIS !!
Waar je deze winter lekker voor kan trainen.
Het aankomende jaar hebben wij weer goede voornemens.
Zo zullen wij voor onze lopers een aantal loopjes organiseren (soms met busreis, soms carpoolen). De krenten uit de pap zullen we maar zeggen en waarvoor wij zullen trainen. Hier alvast een paar loopjes op een rij, zodat je eventueel kan inschrijven en of vrij houden.
Later over elk evenement meer informatie

 

ZONDAG 8 APRIL 2018 - MARATHON ROTTERDAM
We trainen hier naar toe...
http://www.nnmarathonrotterdam.nl/

ZONDAG 22 APRIL 2018 - 10 MILES ANTWERPEN - België
EEN AFSTAND VOOR IEDEREEN!! Ik garandeer dat ieder Loopgroep Zeeland lid deze afstand aankan! Mits je 9 km per uur kan trainen. Zolang je het opbouw schema op zaterdag volgt. Ik daag je dan ook uit!Beste allemaal in 2018 willen wij met zoveel mogelijk lopers meedoen met de 10 Miles van Antwerpen. Dit omdat er ook genoeg lopers zijn die een halve of hele marathon te ver vinden. We gaan trainen voor deze 10 miles!
Deze loop is een geweldig evenement op nog geen uur rijden. Ik heb hiervoor een GROEPS aanvraag gedaan. Dat wil zeggen dat je je met een groeps code kan aanmelden.
Omdat het mij leuk lijkt om allemaal in het zelfde startvak te vertrekken heb ik de streeftijd van 1:10 aangeklikt. Als jullie dat ook doen kom je als het goed is allemaal in dezelfde snelle (!!) wave. Ipv iedereen in een andere wave. Ik heb zonet geprobeerd in te schrijven. Maar mijn inschrijving doet wat raar. Ik heb inmiddels wel al de LOOPGROEP ZEELAND CODE : LOOP12813 (dat zou moeten werken)
Met die code kan je jezelf inschrijven bij onze groep! Dus niet individueel. Als het goed is loopt dan de betaling via de Loopgroep en staan wij samen aan de start!
http://www.sport.be/antwerp10miles/2018/nl/

ZATERDAG 23 JUNI 2018 -Runners Lab Midzomernacht Run Gent - België
Website update nog niet beschikbaar
http://www.sport.be/midzomernachtrun/2017/nl/

ZONDAG 15 JULI 2018 - La Chouffe Trail België
Een van de leukste trails die er is.. zegt men.
http://www.sportevents.eu/trailrunseries/.../la-chouffe-trail/

 

 

 

 

 

top